10 مدل بهترین خوشبو کننده دهان {با ماندگاری بالا} + قیمت
زمانی که دهانتان بد بو می شود، خوشبو کننده دهان اولین چیزی است که با عجله و سراسیمه به دنبالش می گردید. این خوشبو کننده ها از محصولات بهداشت دهان و دندان هستند که بلافاصله پس از مصرف بوی نامطبوع را از بین می برند و نفس شما را تازه می کنند. دوست دارید دیگر از بوی بد دهان خود خجالت نکشید؟ با ما در این مقاله همراه باشید تا راه چاره این مشکل را دریابید.
ضمنا در انتهای مقاله محبوب ترین و بهترین خوشبو کننده دهان موجود در بازار را برایتان لیست می کنیم.
عناوین محتوا
بهترین راه برای خوشبو کردن دهان
بد بو بودن دهان هم برای خود فرد و هم برای اطرافیانش آزار دهنده است. کسی که دهانش بوی نامطبوع دارد از حرف زدن خجالت می کشد. سعی می کند بیشتر اوقات ساکت باشد و یا موقع حرف زدن جلوی دهانش را بگیرد.
پیشنهاد می کنیم لیست بهترین دهانشویه برای بوی بد دهان را قبل از خرید حتما مشاهده نمایید.
بوی بد باعث می شود که دیگران از هم نشینی با شما لذت نبرند و از بودن کنارتان فراری شوند حتی به رابطه جنسی تان نیز آسیب وارد می شود. همین موضوع اعتماد به نفستان را پایین می آورد و زندگی تان را دچار مشکل می کند. اینجاست که باید به فکر راه چاره برای رفع بوی ناخوشایند دهانتان باشید.
راه های مختلفی برای خوشبو کردن دهان وجود دارد که بهترینشان عبارتند از؛
۱- رژیم غذایی سالم
۲- استفاده منظم از مسواک و نخ دندان
۳- استفاده از دهان شویه های خوش بو کننده
۴- سیگار نکشیدن
۵- عدم استفاده از مشروبات الکلی
۶- نوشیدن آب فراوان
۷- استفاده از گیاهان دارویی مانند برگ نعناع، میخک، هل و اکالیپتوس
۸- آدامس های طعم دار بدون قند
۹- استفاده از محصولات خوشبوکننده دهان
در این میان محصولات خوشبو کننده دهان سریع ترین و آسان ترین راه هستند اما نمی توان گفت بهترین راه می باشند. این محصولات به شکل اسپری، قرص و آبنبات توزیع می شوند و طعم و رایحه های مختلفی دارند؛ نعناع، توت فرنگی، اکالیپتوس، موز و …
با مصرف هر کدام از این محصولات، در عرض چند ثانیه طعم دهانتان عوض می شود و احساس می کنید که نفس کشیدن برایتان راحت تر شده است.
پیشنهاد می کنیم از لیست بهترین خمیر دندان نیز حتما دیدن فرمایید.
مضرات استفاده از خوشبو کننده دهان
خوشبو کننده های دهان خیلی سریع تاثیر می گذارند و مشکلتان را حل می کنند اما بی ضرر نیستند. برای این محصولات سه ضرر بزرگ می توان در نظر گرفت؛
• کمک کوتاه مدت: خوش بو شدن دهان با کمک آن ها در عرض مدت زمان کوتاهی رخ می دهد اما تاثیرشان فرار و کوتاه مدت است. فقط ۱-۴ ساعت دهانتان را مطبوع می کنند و راه درمان قطعی برای مشکلتان نیستند.
• خشک کردن دهان: اکثرشان حاوی درصدی الکل هستند. از این رو استفاده زیاد از آن ها موجب خشکی دهان می شود. باکتری های تولید کننده بوی بد نیز در این شرایط فعال می شوند و مشکل را بدتر می کنند.
• تسریع رشد باکتری های مضر: وقتی ذرات غذا در دهان باقی می مانند باکتری ها به سراغشان می روند و در اثر فعالیتشان بوی آزار دهنده ای ایجاد می شود. از طرفی وقتی از خوشبو کننده دهان حاوی قند استفاده کنید غذای لازم برای فعالیت این باکتری ها را فراهم می کنید.
-
خنک کننده مجاری تنفسی و خوشبوکننده دهان
-
دارای طعم و عطر میوه ای ماندگار در دهان
-
خوشبو کننده مجاری تنفسی
-
کمک به رفع عوارض ناشی از سرخوردگی نظیر گرفتگی بینی و مجاری تنفسی و التهاب گلو
-
دارای ویتامین C
- جزء پرمصرف ترین و بهترین خوشبو کننده دهان در بازار
- بهترین قرص خوشبو کننده دهان
-
حجم 20 میلیلیتر
-
عصاره دارد
-
ضد عفونی کننده دهان بله
-
نوع عصاره توت فرنگی
-
ساخت کشور انگلستان
- اسپری خوشبو کننده دهان با ماندگاری بالا
-
حجم 30 میلیلیتر
-
عصاره دارد
-
ضد عفونی کننده دهان خیر
-
نوع عصاره نعنا، لیمو، پرتغال، توت فرنگی، اکالیپتوس، آویشن
-
کشور سازنده ایران
-
خنک کننده مجاری تنفسی
-
حجم 20 میلیلیتر
-
عصاره دارد
- اسپری دهان
-
ضد عفونی کننده دهان بله
-
نوع عصاره نعناع
-
ساخت کشور انگلستان
- اسپری خوشبو کننده دهان 24 ساعته
-
حجم 20 میلیلیتر
-
عصاره دارد
- اسپری دهان
-
ضد عفونی کننده دهان بله
-
نوع عصاره نعناع
-
ساخت کشور انگلستان
- بهترین مارک اسپری خوشبو کننده دهان
-
حجم 15 میلیلیتر
-
عصاره دارد
-
ضد عفونی کننده دهان بله
-
نوع عصاره لیمو
-
کشور سازنده ایران
- قرص خوشبو کننده دهان
-
حجم 15 میلیلیتر
-
عصاره دارد
-
ضد عفونی کننده دهان بله
-
نوع عصاره نعناع
-
کشور سازنده ایران
- خوش بو کننده دهان
انواع خوشبو کننده دهان
استفاده از خوشبوکننده دهان، راحت ترین و سریع ترین وسیله از بین بردن بوی بد دهان هستند. شما چند دقیقه قبل از یک جلسه مهم کاری یا وسط یک میهمانی، شاید به مسواک دسترسی نداشته باشید؛ اما می توانید خوشبو کننده را در کیف شخصیتان قرار داده و با خود به همه جا ببرید. این محصولات بر اساس شکل ظاهری به چند دسته آبنباتی، قرصی و اسپری تقسیم می شوند.
آبنبات های خوشبو کننده دهان، همانطور که از نامشان پیداست، آبنبات هایی در انواع طعم و رنگ هستند که پس از چند دقیقه در دهان آب شده و طعم و رایحه خوبی از خود به جا می گذارند. استفاده از این محصولات برای افرادی که منع مصرف خوراکی های قندی ندارند، مناسب است.
قرص های خوشبو کننده دهان، قابل جویدن بوده و اسپری ها نیز استفاده راحت تری دارند.
طرز استفاده از اسپری خوشبو کننده دهان
ابتلا به بیماری های گوارشی، سیگار کشیدن، عدم رعایت بهداشت و خوردن بعضی مواد غذایی مانند پیاز، سیر، ماهی، قارچ، سبزیجات و… باعث بوی بد دهان می شود. اسپری خوشبو کننده دهان، محصولی برای ضد عفونی کردن دهان و از بین بردن بوی بد آن است. استفاده از این محصولات به عنوان بخشی از بهداشت دهان و دندان مفید بوده و باعث حفظ تمیزی و تازگی دهان، به خصوص در موقعیت های اضطراری خواهد شد.
با این حال، باید قبل از خرید حتما از برند سازنده و ترکیبات و کیفیت آن مطمئن شوید و بهتر است بدانید این اسپری ها حاوی مقادیر زیادی الکل هستند که استفاده مداوم از آنها باعث خشکی دهان خواهد شد.
روش استفاده از اسپری خوش بو کننده دهان به شرح زیر می باشد:
- اسپری را به فاصله نزدیک داخل دهان اسپری کنید.
- حداقل 30 دقیقه بعد از استفاده، از خوردن و آشامیدن امتناع کنید تا تاثیرگذاری اسپری بیشتر شود.
- اگر مبتلا به بیماری های ریوی و مشکلات لثه هستید، قبل از خرید اسپری با پزشک خود مشورت کنید.
قیمت خوش بو کننده دهان
استفاده از خوش بو کننده دهان یک راه سریع و امن برای از بین بردن باکتری ها و تغییر بوی ناخوشایند دهان است. این محصولات در انواع برندهای ایرانی و خارجی، با اشکال گوناگون (ورقه ای، قرص، اسپری) یافت شده و در طعم های نعناع، پرتقال، توت فرنگی، انبه، دارچین و… قابل خرید هستند. لازم به ذکر است استفاده از اسپری خوشبو کننده دهان راحت تر از مدل های دیگر است.
قیمت خوشبو کننده دهان با توجه به برند سازنده و حجم و ترکیبات تشکیل دهنده آن ها متفاوت بوده، اما به طور کلی به عنوان یک محصول گران قیمت شناخته نمی شود.
قیمت به روز این محصولات را از لینک های بالا استعلام بگیرید.
ماندگاری اسپری خوشبو کننده دهان چقدره؟
ماندگاری رایحه این محصولات کمتر از دیگر خوشبو کننده های دهان است. معمولا پنج تا ده دقیقه بعد از اولین پاف، اثری از آنها نمانده و فقط طعم اندکی از شیرینی باقی می ماند.